Vine a la granja Llet Nostra

Descobreix l’Experiència #Aprop els dies 2, 8 i 9 d’octubre. Us proposem una activitat molt autèntica que farà les delícies de tota la família. Durant 3 dies obrim les portes de la nostra granja de Monells, EVAM (Estació de Vacum de Monells) al Baix Empordà.

Volem mostrar-vos què hi ha darrere d’un vas de Llet Nostra. A la visita guiada a la granja us explicarem el vincle que la producció agroalimentària té amb el territori i veurem les implicacions que té un simple got de Llet en el paisatge, l’economia i la cultura.

L’Experiència #Aprop inclou diverses activitats. Des del recorregut guiat a la granja, passant per un audiovisual immersiu, un tast organolèptic de llet i una degustació de productes Llet Nostra, fins a la possibilitat de fer un taller per munyir la Vaca Voltarire, 😉 la vaca de cartró més famosa de Llet Nostra.

L’Experiència #Aprop és gratuïta, però és imprescindible fer una reserva prèvia. Reserveu-vos la data que us vagi millor: el 2, 8 o 9 d’octubre i feu la reserva aquí o bé trucant al 93 226 26 25 de dimecres a diumenge de 10 a 14 hores.