Vine a la granja Llet Nostra

T’has preguntat mai què és tot el què passa abans de beure’t un got de llet…? Avui us proposem una experiència molt Nostra. L’anomenem Experiència a prop i consisteix en visitar la granja ramadera de Monells, EVAM (Estació de Vacum de Monells) al Baix Empordà.

Què hi farem?

Volem mostrar-vos què hi ha darrere d’un vas de Llet Nostra. A la visita guiada a la granja us explicarem el vincle que la producció agroalimentària té amb el territori i veurem les implicacions que té un simple got de Llet en el paisatge, l’economia i la cultura.

La visita consisteix en un recorregut comentat sobre la producció de la llet des de diferents punts de vista: el clima, la producció, els animals, el benestar animal, els residus, el paisatge, entorn socioeconòmic….

L’Experiència #Aprop inclou diverses activitats. Des del recorregut guiat a la granja, passant per un audiovisual immersiu, un tast organolèptic de llet i una degustació de productes Llet Nostra, fins a la possibilitat de fer un taller per munyir la Vaca Voltarire, 😉 la vaca de cartró més famosa de Llet Nostra.

En definitiva, us proposem una activitat molt autèntica que farà les delícies de tota la família. Feu la reserva aquí!