Xics Gastronòmic: una cita ineludible amb l’alimentació infantil saludable

Xics Gastronòmic: una cita ineludible amb l’alimentació infantil saludable

0 515
Xics Gastronòmic alimentació infantil

3ª edició de la quinzena gastronòmica infantil a Platja d’Aro

Ara que sabem que som el que mengem, més que mai pares i mares estem preocupats per allò que oferim als nostres fills. Volem que creixin saludables, alts i forts. Busquem menús equilibrats, volem retornar a la dieta mediterrània i ensenyar-los la importància d’una alimentació saludable. I per què no? Si els pares som bons gourmets, també volem que els nostres fills ho siguin, que aprenguin a cuinar i a gaudir de la gastronomia. Si aquest és el vostre cas, us recomanem que aneu a les jornades Xics Gastronòmics que es celebren del 19 de maig al 3 de juny a Platja d’Aro.

Els restaurants de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró que participen en les jornades gastronòmiques ofereixen un menú infantil saludable amb una oferta diferent i atractiva. Proposen una oferta gastronòmica per infants basada en les recomanacions de la guia elaborada per la Fundació Alícia.

Els menús especials per als més petits es presenten de tres maneres diferents:

  • Ració infantil: mitges racions de tots els plats de la carta o dels plats més representatius d’una selecció del restaurant.
  • Selecció del xef per infants: petites modificacions d’aquells plats existents a la carta, considerats més aptes per als infants.
  • Menú exclusiu per als infants: dins de la carta hi trobareu un menú infantil amb plats innovadors.

Activitats

En una trobada d’aquestes característiques no poden faltar els tallers de cuina: des de l’elaboració d’un menú per part dels propis infants, passant a tallers de fruita, pizza, berenars saludables…

També hi haurà xerrades sobre Baby Led Weaning i alimentació conscient, contes i festes! Aquí trobareu totes les activitats.

Sense comentaris

Deixa un comentari