Xocolata a la tassa especiada
Ara que comença a refrescar us portem una deliciosa recepta que fa les delícies dels més llaminers! A la tradicional recepta de xocolata desfeta hi afegirem espècies que la faran encara més bona. És una recepta molt fàcil de fer. Ideal per un esmorzar de cap de setmana o un berenar després d’una llarga caminada.
Porcions: 5
Preparació: 10 min
Cocció: 15 min
Temps total: 25 min
Ingredients
- 25 g farina de blat de moro
- 1 branca de canyella
- 100 g de xocolata 85% picada
- 50 g sucre
- 500 ml de llet desnatada
- Nata muntada
- Pela ¼ taronja
Preparació
Posem 400 ml de llet en un pot al foc. Hi afegim el sucre, la branca de canyella, la pell de taronja. Ho portem a ebullició i apaguem el foc. S’ha d’infusionar uns 10 minuts. Traiem la canyella i la pell de taronja. Tornem a encendre el foc i hi afegim la xocolata, remenem fins que es vagi espessint.
En un bol de vidre hi barregem la farina i 100 ml de llet. Afegim la mescla a la xocolata. Ho remenem fins que ens quedi una crema uniforme.
Ara ja podem servir la xocolata a la tassa. Hi afegim a sobre la nata muntada i la canyella en pols. I ens la podem prendre ben calentona. 😉