Batut gelat de Llet Nostra i Coco

Batut gelat de llet i coco

Us suggerim una beguda molt estiuenca i saludable. El món no s’acaba amb un cafè amb llet per berenar, ni que sigui amb gel quan fa calor o amb un got de llet freda amb cacau. Tenim moltes idees per refrescar-nos amb Llet Nostra. I aquest estiu les volem compartir amb vosaltres!

Ingredients

  • 1 coco
  • 1 litre de llet
  • Unes gotes d’essència de vainilla
  • 60 grams de sucre
  • Canyella mòlta

Preparació

Partim el coco per la meitat. Recollim l’aigua de dins en un recipient, la colem per si hi ha impureses i la reservem.

Pelem i trossegem el coco. El posem a la batedora amb l’aigua del coco que hem colat i reservat prèviament. Triturem a velocitat màxima, fins que obtinguem una pasta amb la carn del coco el més petita possible.

Afegim tot el sucre i tornem a batre a màxima potència per polvoritzar encara més i aconseguir que el sucre es dilueixi fent una pasta.

Tot seguit afegim un litre de Llet Nostra a la barreja de coco i sucre, i també unes gotes d’aroma de vainilla i ho tornem a batre, fins que quedin els ingredients perfectament integrats.

Tapem la barreja amb film de cuina i la guardem al congelador, però s’haurà d’anar batent cada ¾ d’hora per evitar la formació de cristalls de gel.

Al cap de 6 hores podem treure el batut de coco del congelador i el tornem a batre. El servim en gots i el decorem posant a sobre una mica de canyella mòlta.

Si voleu sorprendre als vostres convidats podeu afegir al fons del got uns trossets de xocolata, d’aquells que es fan servir per decorar els pastissos. Al voltant del got podeu posar amb una mica de coco ratllat per arrodonir la presentació. I si en voleu més, aquí teniu més batuts de fruita.

Serà un berenar excepcional!

Fem colla amb l’estiu!