Coc de iogurt i llimona
Us expliquem com fer un coc ràpid de iogurt. Ràpid i deliciós. Una pastís lleuger amb ingredients 100% mediterranis per llepar-se els dits. Som-hi!
Per a 4 persones
Preparació: 25 min
Cocció: 30 min
Temps total: 55 min
Ingredients
- 1 iogurt
- 3 ous
- 1 llimona
- 150 g de sucre
- 100 ml d’oli d’oliva
- 200 g de farina
- 1 cullerada del llevat
Preparació
Escalfem el forn a 180 graus.
Rentem la llimona i ratllem la pell amb un ratllador fi. Seguidament l’espremem per extreure’n el suc i el reservem junt amb la ratlladura.
En un recipient hi posem els ous, el iogurt, el sucre, l’oli, el suc de llimona i la ratlladura i ho mesclem tot. Batem bé els ingredients durant tanta estona com sigui necessari fins que la barreja quedi líquida i cremosa.
En un altre recipient integrem bé la farina amb el llevat i posteriorment les afegim a l’altre mescla mentre seguim barrejant-ho tot.
Quan tots els ingredients estiguin ben integrats, untem el motlle amb oli d’oliva i hi avoquem la massa que acabem de preparar.
Enfornem a 180 graus durant uns 30 minuts aproximadament fins que si el punxem amb un escuradents aquest surti sec.
Deixa que es refredi abans de treure’l del motlle i gaudeix-lo!
I si en vols més, també pots fer l’autèntic pa de pessic.