Coca de fruits vermells

Coca de fruits vermells

Una coca que es pot fer qualsevol temporada triant la fruita que més convingui!

Per a 6 persones
Preparació: 20 min
Cocció: 35 min
Temps total: 55 min

Ingredients

  • fruits vermells
  • aroma de vainilla
  • 250 g de farina
  • 2 ous
  • 60 g de sucre
  • 70 ml de llet
  • 70 ml d’oli
  • 70 ml de mistela
  • 1 sobre de llevat

Preparació

Posem els ous, la mistela, l’aroma de vainilla, l’oli i la llet en un bol de vidre i ho batem tot amb la batedora elèctrica o manualment. Hi afegim el sucre, la farina i el sobre de llevat i ho seguim batent fins que ens quedi tot integrat.

En una safata per anar al forn hi estenem una mica d’oli i farina i l’omplim amb la pasta que hem preparat. Hi posem els fruits vermells a sobre i espolsem una mica de sucre al damunt.

Enfornem a 170º durant 35 minuts. La deixem refredar i ja tenim la deliciosa recepta de coca de fruits vermells preparada per a gaudir-la.

És una recepta de l’àvia de l’Isabel Launes de Móra d’Ebre que ens explica que també es pot fer amb cireres.

Si t’ha agradat aquesta recepta, prova de fer: