Coca de fruits vermells
Una coca que es pot fer qualsevol temporada triant la fruita que més convingui!
Per a 6 persones
Preparació: 20 min
Cocció: 35 min
Temps total: 55 min
Ingredients
- fruits vermells
- aroma de vainilla
- 250 g de farina
- 2 ous
- 60 g de sucre
- 70 ml de llet
- 70 ml d’oli
- 70 ml de mistela
- 1 sobre de llevat
Preparació
Posem els ous, la mistela, l’aroma de vainilla, l’oli i la llet en un bol de vidre i ho batem tot amb la batedora elèctrica o manualment. Hi afegim el sucre, la farina i el sobre de llevat i ho seguim batent fins que ens quedi tot integrat.
En una safata per anar al forn hi estenem una mica d’oli i farina i l’omplim amb la pasta que hem preparat. Hi posem els fruits vermells a sobre i espolsem una mica de sucre al damunt.
Enfornem a 170º durant 35 minuts. La deixem refredar i ja tenim la deliciosa recepta de coca de fruits vermells preparada per a gaudir-la.
És una recepta de l’àvia de l’Isabel Launes de Móra d’Ebre que ens explica que també es pot fer amb cireres.
Si t’ha agradat aquesta recepta, prova de fer: