Disfressa de vaca

T’expliquem com fer la teva disfressa de vaca! T’animes?

El mes de febrer arriba amb la promesa de la diversió en forma de Carnestoltes. Una tradició que recupera força els darrers anys. Els més petits gaudeixen la festa convertint-se en els seus herois i heroïnes preferits. Nosaltres us proposem fer la disfressa a casa perquè comenceu a escalfar motors. I com no!, us proposem disfressar-vos de vaca.

Necessitarem: un pantaló de xandall i una dessuadora blancs. Un tros de feltre de color blanc i un altre de color negre, per fer les taques de la vaca. I ja podem començar!

Dibuixa formes ovalades al feltre negre, imitant les taques de la vaca i retalla-les. Les taques poden anar repartides per tota la disfressa com et sembli millor. Pots cosir-les amb fil blanc o negre, o bé pots enganxar-les amb un adhesiu per roba.

Per fer les orelles has de tallar dues peces en forma d’oval de la mida aproximada de la teva mà. Plega-les per la meitat i ara ja les pots cosir a la caputxa de la dessuadora.

Per fer la cua, talla dos trossos rectangulars del feltre blanc. Els cuses com si fessis un cuc i pots reomplir-la amb cotó fluix o qualsevol farciment de roba. Tanca l’obertura i ja la pots cosir a la part posterior del pantaló. Ja la tens!

Desitgem que triomfis molt amb la teva disfressa i si ens vols fer arribar una foto, estarem encantats de compartir-la a les nostres xarxes socials: facebook i twitter