Hort urbà

Fes un hort urbà: no et falten motius!

Et divertiràs, menjaràs sa i aprendràs un munt de coses

Cada vegada són més les persones seduïdes per la idea de fer un hort urbà a casa.

I des de Llet Nostra, t’ho estem posant molt fàcil perquè encaixa molt amb la nostra filosofia com a empresa.

En realitat alguns hi arriben per casualitat, d’altres per moda, d’altres per curiositat i d’altres per interès. Però un cop comences és una afició que no s’abandona. Raons, n’hi ha moltes!

D’una banda podreu gaudir del contacte amb la natura en plena ciutat i a casa vostra. I aquest sol fet ja us aportarà molt. Veureu com aviat es convertirà en una afició que us fascinarà. Això sí, s’ha de tenir certa disciplina i dedicar-hi una estona cada dia, encara que només sigui un moment per comprovar que la terrasegueix humida i no hi ha cap animalet invasor. I veureu com l’estona que hi dediqueu es convertirà en un oasi de tranquil·litat enmig de l’estrès diari.

D’altra banda redescobrireu el sabor autèntic de les hortalisses, podreu consumir-les ben fresques i en el moment òptim. La vostra salut també hi sortirà guanyant doncs evitareu el consum de pesticides i fertilitzants. A més, cultivar hortalisses i plantes aromàtiques també us ajudarà a estalviar.

Si teniu nens, encara gaudireu més de l’hort urbà. Veureu com serà una activitat de diversió per a tota la família i els petits aprendran el cicle de la vida i qualitats que els ajudaran a ells a fer-se grans: la paciència, la disciplina, l’esforç i que el treball diari dóna els seus fruits. Què més podeu demanar?

Doncs, encara li podeu demanar més coses al vostre hort urbà. Es convertirà en el centre de totes les converses. Tenir un hort urbà a casa, a més dels beneficis, físics i psicològics que hem desglossat en aquest article, també en té de socials. Tindreu un tema de conversa infinit i veureu incrementar el vostreatractiu perquè és molt cool tenir un hort a casa!!!

I no patiu si no sabeu per on posar-vos-hi ja que en propers posts us explicarem pas a pas com crear i mantenir el vostre hort urbà.

Si us decidiu a provar-ho ho tindreu molt fàcil fabricant els vostres primers testos amb el brics de llet i si sou dels mil primers podreu guanyar llavors i entrar en el sorteig de 50 kits d’hort urbà.