Hort urbà

Gaudiu en família creant els testos més originals

Durant les vacances els més petits passen moltes hores a casa. Entre totes les coses que es poden fer, nosaltres us proposem començar el vostre hort urbà amb els brics Llet Nostra en uns senzills passos. Creiem que us pot interessar per moltes raons.

Per començar, els pares tindreu l’excusa ideal per motivar els petits a prendre’s tota la llet del seu esmorzar amb l’objectiu de buidar el bric per poder començar a crear el seu propi hort.

La idea és fer un taller a casa per a la diversió de tota la família. Els petits de casa gaudiran d’allò més fent de forma manual tot el que necessiten per crear partint de zero el seu propi hort urbà. S’entretindran tot aprenent una pila de coses i treballant en un projecte conjunt en el qual pot col·laborar tota la família i del qual gaudireu i us beneficiareu tots junts.

A més a més, només pel fet de fer el vostre test amb el bric i enviar-nos-en una foto rebreu a casa les primeres llavors i els petits aprendran d’on venen i com creixen els vegetals! Veureu quina cara faran quan els vegin créixer!

Us sembla un bon pla? Doncs posem-nos-hi!

Us ho posem fàcil:

Materials

Necessiteu tisores, un bric, un paper per folrar el bric amb dibuixos que prèviament hàgiu acolorit o imprès i pega.

1

 

Abans de començar

Renteu el bric amb aigua abundant. N’hi ha que porten unes línies de tall que podeu resseguir  o bé les podeu fer com preferiu.
Trieu el disseny d’exterior que més us agradi a lletnostra.cat/horturba i imprimiu-lo. Hi ha tres models: conill, vaca i porquet. També podeu crear el vostre propi disseny i dibuixar-lo en un foli.

Construcció del test pas a pas

Retalleu el bric segons el dibuix. Si feu un dels tres dissenys que proposem als nostres brics hi trobareu les línies de tall.

2

Ja ho teniu!

3

Retalleu la silueta

4

Enganxeu el vostre dibuix

5

Recordeu de fer uns foradets a la base com a sistema de drenatge.

6

Ompliu el bric de substrat  i ja ho teniu.

7

 

Una vegada el tingueu llest recordeu-vos de participar en el concurs pujant les vostres fotos aquí perquè  us enviem les llavors. A més a més, també participareu en el sorteig de 50 equips d’hort urbà: Aquí podeu veure les fotos que hem rebut fins ara potser hi trobeu alguna idea útil!