Mercat de Nadal de Caldes de Montbui

Ara que els llums de Nadal ja il·luminen els carrers dels nostres pobles i ciutats, arriben les fires i els mercats de Nadal arreu del territori. Les fires de Nadal ens transporten a la nostra infància i per això ens agrada portar-hi els menuts de la família. Entre totes les fires que aquests dies proliferen al nostre entorn, avui us proposem visitar la Fira de Nadal de Caldes de Montbui. Us animeu a anar-hi? Serà una experiència autèntica i plena de tradició. És un mercat nadalenc que enguany arriba a la seva 37 edició i se celebrarà del 5 al 10 de desembre.

L’olla més gran

Al Mercat de Nadal de Caldes de Montbui hi trobareu l’olla més gran de Catalunya.

Una de les característiques que fa que aquesta fira sigui única és que es prepara un brou amb aigua termal, en una olla que és la més gran de Catalunya. Els visitants del mercat poden tastar aquest tradicional brou termal. Se’n fan 1.600 litres! És una oportunitat per a tots els assistents de gaudir de degustacions de carn d’olla i llegums cuits amb l’aigua termal, una autèntica delícia per als sentits.

No us perdeu el moment de l’encesa de l’olla, el dimarts 5 de desembre a les 18 hores a la plaça de la Font del Lleó.

Activitats i entorn

Durant aquests dies, un centenar de parades i casetes de fusta s’instal·laran a la plaça de la Font del Lleó i als carrers de l’entorn. A més dels menjars tradicionals, el mercat ofereix una àmplia gamma de productes nadalencs, aliments deliciosos, parades d’artesans i brocanters. El programa d’activitats nadalenques inclou tallers i actuacions.

Què té d’especial Caldes de Montbui? Més enllà del mercat de Nadal, si visiteu aquesta vila, a poc més de 30 km de Barcelona, gaudireu de la seva tradició entorn de l’aigua calenta. Té el privilegi de ser el primer poble termal de Catalunya i de posseir les termes romanes més ben conservades de la península Ibèrica.

En resum, el Mercat de Nadal de Caldes de Montbui promet ser una experiència fascinant, plena de sabor, tradició i activitats. Una ocasió per compartir la màgia de Nadal i crear nous records entranyables per a tota la família.