Les millors postes de sol de l’estiu a casa nostra

Les millors postes de sol de l’estiu a casa nostra

0 314
Les millors postes de sol de l'estiu a Catalunya

Propostes originals per gaudir d’un vespre estiuenc en família

L’agost és el mes de l’any que més hores passem en família. I és per aquest motiu que tenim temps per fer de les coses quotidianes coses excepcionals. Per això us proposem de nord a sud i d’est a oest els llocs per veure i gaudir de les millors postes de sol en família.

Més enllà de totes les platges del país on veure la posta de sol és preciós a més de romàntic, per captar moments inolvidables en família us proposem llocs on podeu fer un passeig previ abans d’arribar a la talaia des d’on veure la posta de sol. Al mes d’agost el sol es pon al voltant de les 9 del vespre, podeu preparar un petit pícnic que als petits de la família sempre els agafa la gana en els moments més oportuns!

Comencem per la Catalunya central. Sens dubte el massís de Montserrat ens ofereix un espectacle preciós amb la posta de sol. Podeu aprofitar la tarda per visitar el Monestir i fer una petita excursió fins a Sant Jeroni a 1235 metres, des d’on podreu veure com les pedres de la muntanya es van tenyint del color ataronjat del sol i com es fa de nit a gran part del país. A més, un cop el sol marxi també és un gran lloc per veure les estrelles.

Un altre mirador espectacular des del que podeu gaudir d’un paisatge idíl·lic per veure la posta de sol és la Serra del Montsec. Si aneu fins a l’església de la Mare de Déu de la Pertusa podreu gaudir de la posta sobre l’embassament de Canelles i l’esplèndida serralada del Prepirineu que s’estén entre les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà.

Si esteu passant les vacances a Girona, us suggerim que us acosteu a l’Estany de Banyoles per veure-hi reflexat el sol abans de pondre’s. L’estany es transforma amb el canvi de llum. És tot un espectacle! Al voltant del llac hi ha moltes activitats per fer en família però sens dubte un dels majors atractius, si teniu criatures apassionades per la prehistòria, és la Draga de Banyoles, el poblat neolític.

Per finalitzar, una proposta per gaudir de la natura al Montsant. Des del Balcó del Priorat, un mirador natural, podreu gaudir d’una gran panoràmica del Priorat històric, de la Serra de la Gritella i de la Serra de Llaberia. És una excursió que té certa dificultat per això no és la millor opció si teniu nens petits. Però si els vostres fills els agrada la muntanya i estan acostumats a grimpar és un lloc molt espectacular per veure com es pon el sol.

Aquests són sols uns exemples de les millors postes de sol a casa nostra. De ben segur que vosaltres teniu algun indret preferit per veure com el sol se’n va i és que el nostre país és tan bonic que qualsevol lloc té el seu atractiu i per gaudir de la millor posta de sol a més del paisatge també hi compta la companyia. 🙂 Bon estiu a tothom!

Sense comentaris

Deixa un comentari