Mousse de llet merengada

Mousse de llet merengada

Us proposem una recepta deliciosa i fàcil de preparar: Mousse de llet merengada. Molt adequada per a aquestes èpoques de calor, tan per menjar per a postres o simplement per emplenar una base de galetes i fer-ne un pastís. Sorprendràs a tothom!

Ingredients

  • 100 ml de llet
  • 200 ml de crema de llet per muntar 35% de greix
  • 3 clares
  • 2 cullerades de gelatina en pols o 2 fulles de gelatina
  • 175 grams de llet condensada
  • La pell d’una llimona ratllada
  • 1 barreta de canyella
  • Canyella en pols

Preparació

Posem la gelatina en remull durant cinc minuts. Si és en fulles després s’haurà d’escórrer, i si és en pols només la cobrirem amb una mica d’aigua.

Posem en un cassó la llet sencera a bullir, tirem la branca de canyella i la pell ratllada de llimona. Quan comença a bullir apaguem el foc i ho deixem reposar una estona. Li afegim la gelatina, removem i deixem que es desfaci.

Ara muntem les clares d’ou a temperatura ambient i també muntem la nata, aquesta però, molt freda.

En un bol posem la llet condensada i colem la infusió que tenim de llet, gelatina, canyella i pell de llimona i removem bé. Deixem que es refredi i ho barregem amb la nata i les clares muntades amb moviments ascendents.

Servim en els bols que més ens agradin i la deixem refredar un mínim de quatre hores a la nevera. A l’hora de servir hi posarem el polsim de canyella mòlta i si volem fer una presentació ben maca ho podem decorem amb barretes de canyella.

Fem colla amb la nostra cuina!