Pollastre amb salsa de nous

Per 4-6 persones
Preparació: 5 min
Cocció: 50 min
Temps total: 55 min

Ingredients

  • 1 pollastre per fregir (1 kg), tallat a quarts
  • 2 cullerades soperes de mantega
  • 1 ceba picada
  • Sal i pebre
  • 1 tassa d’aigua bullint
  • 2 cullerades soperes de farina
  • 1 tassa de llet semidesnatada
  • 1 tassa de nous picades

Preparació

Daurar el pollastre amb la mantega en una cassola o una cassola de ferro. Afegir la ceba i fregir uns quants minuts més.

A continuació, salpebreu, abocar per sobre una tassa d’aigua bullint, tapar i bullir a foc lent fins que estigui tendre, una mitja hora.

Posar el pollastre en una font preescalfada i mantenir calent mentre es prepara la salsa.

Barrejar la farina i la llet, afegir als sucs de la cassola, coure i remenar fins que estigui espès.

Afegir les nous, bullir a foc lent uns minuts més i finalment tirar la salsa per sobre del pollastre.

Dieta Mediterrània