Sentir-se millor amb Dieta Mediterrània, és possible!

Sentir-se millor amb Dieta Mediterrània, és possible!

Està científicament comprovat que menjar de forma saludable i fer exercici físic regularment, pot reduir el risc de patir certes malalties, així com envellir de forma saludable. Però sabies que aquests hàbits saludables poden millorar la teva qualitat de vida?

L’elecció del aliment que es vol menjar és una acció individual i personal, que pot afectar directament a la salut de cadascú, és a dir, al com et sents avui, com et sentiràs demà i com et sentiràs en un futur més llunyà. Tot això té una gran rellevància, que la majoria no hi pensem, per això és essencial realitzar una correcta i adequada elecció dels aliments. Escollir la Dieta Mediterrània, és un valor assegurat ja que durant els últims 60 anys s’ha demostrat en nombroses ocasions els beneficis per a la salut en tant en tenir una menor probabilitat de patir malalties cròniques com d’augmentar la esperança de vida.

Així mateix, segons alguns investigadors, la longevitat està influenciada positivament per una combinació d’elements associats amb l’estil de vida mediterrani. No només les pautes dietètiques, sinó també l’activitat física regular, un correcte descans, la socialització dels àpats i del temps de lleure, i un ritme de vida més lent.

Per tot això està en les nostres mans, gaudir de la vida d’una forma saludable. Està a les nostres mans escollir els aliments més adequats per nosaltres. Està en les nostres mans no deixar “morir” la nostra forma de vida, la Dieta Mediterrània que només ens aporta valors positius, i ens ajuda sentir-nos millor!

Dieta Mediterrània