Crema de xocolata amb taronja i canyella

La Maria ens ensenya com fer una crema catalana de xocolata amb taronja i canyella amb Llet Nostra que és una meravella!

Ingredients

  • 60 g de xocolata en gotes fava tonca
  • pela de taronja
  • 20 g de farina
  • 4 rovells d’ou
  • 100 g de sucre
  • 500 ml de llet
  • 10 g cacau en pols
  • branca de canyella

Preparació

Posem 450 ml de llet en un cassó al foc. Hi afegim la branca de canyella, la pela de taronja i el sucre. Ho escalfem i deixem infusionar 10 minuts.

En un bol a part hi posem 50 ml de llet, la farina, el cacau en pols i ho barregem fins que quedi tot ben integrat. Ho reservem.

En un altre bol, batem els 4 rovells d’ou i els afegim a la barreja de l’altre bol que acabem de fer. Posem tota la barreja al cassó amb llet i hi afegim la xocolata en gotes de fava tonca. Ho escalfem a foc lent fins que comenci a espessir.

Ho retirem del foc i el posem en cassoletes individuals. Les deixem refredar 4 hores a la nevera i ja tenim una deliciosa crema de xocolata preparada. S’hi pot afegir sucre al damunt, al gust, i cremar-la.