La llet és una bona font de nutrients

La llet és una gran font de beneficis per a la salut. Farem una petita llista, encara que és més llarga. Aquí te’n presentem alguns:

  • Ossos forts: És sens dubte un aliment imprescindible pel desenvolupament de l’esquelet. Si els nostres ossos estan dèbils augmenta el risc de patir fractures.
  • Muscles en bona forma: Les proteïnes que conté la llet faran que els nostres muscles estiguin en bones condicions i el calci permetrà una bona contracció muscular i per tant, el bon desenvolupament de l’activitat física.
  • Vitamines per a la pell, el cabell i la vista: Rica en vitamina A, la llet ajuda a mantenir la pell, el cabell i la vista en bon estat. A la vegada, també conté proteïnes i lípids que enforteixen el cabell, de la mateixa manera que el calci estimula el seu creixement i preveu la caiguda.
  • Ungles resistents: El zinc i la vitamina A que ens aporta la llet faran que tinguem unes ungles sanes i fortes.
  • Efecte relaxant de la llet: A que de vegades us ve de gust un got de Llet Nostra abans d’anar a dormir? La llet té propietats que poden exercir un cert efecte relaxant i induir el son. Aquest efecte és provocat gràcies al Triptófan, un aminoàcid que incrementa els nivells de Melatonina que disminueix l’activitat cerebral i per tant, afavoreix la relaxació a l’hora d’anar a dormir.

Ara ja saps tot el que Llet Nostra t’aporta. Pots fer-nos arribar els teus dubtes, preguntes i consultes als comentaris. Ens agradarà saber la teva opinió!

Fem colla amb Llet Nostra!