Recepta d'arròs amb llet al forn

Arròs amb llet al forn

L’arròs amb llet també es pot preparar al forn! Una versió un pèl diferent de la recepta tradicional, però amb un toc saboròs i que agradarà a tots.

Per a 4 persones

Ingredients

  • 1 litre de llet
  • 100 g de maizena
  • 100g d’arròs
  • 100 g de sucre
  • 1 beina de vainilla
  • Canyella al gust

Preparació

Posem a bullir l’arròs amb 2 tasses d’aigua en un cassó, fins que l’arròs quedi molt tou.

Escalfem la llet amb el sucre i la vainilla en una olla a part.

Rentem l’arròs i l’escorrem. El reservem.

Afegim maizena a la barreja de la llet. Remenem fins que espesseixi. Afegim aquesta barreja a l’arròs i deixem que s’integri tot. Posem l’arròs amb llet en petits recipients aptes per al forn i ho deixem refredar a la nevera.

Els posem al forn fins que la part superior quedi daurada.

Empolvorem amb canyella abans de servir.

Si t’ha agradat aquesta recepta, prova de fer:

Dieta Mediterrània