Arròs amb llet al forn
L’arròs amb llet també es pot preparar al forn! Una versió un pèl diferent de la recepta tradicional, però amb un toc saboròs i que agradarà a tots.
Per a 4 persones
Ingredients
- 1 litre de llet
- 100 g de maizena
- 100g d’arròs
- 100 g de sucre
- 1 beina de vainilla
- Canyella al gust
Preparació
Posem a bullir l’arròs amb 2 tasses d’aigua en un cassó, fins que l’arròs quedi molt tou.
Escalfem la llet amb el sucre i la vainilla en una olla a part.
Rentem l’arròs i l’escorrem. El reservem.
Afegim maizena a la barreja de la llet. Remenem fins que espesseixi. Afegim aquesta barreja a l’arròs i deixem que s’integri tot. Posem l’arròs amb llet en petits recipients aptes per al forn i ho deixem refredar a la nevera.
Els posem al forn fins que la part superior quedi daurada.
Empolvorem amb canyella abans de servir.
Si t’ha agradat aquesta recepta, prova de fer: