Arròs amb llet

Per a 8 persones.

Ingredients

  • 1 tassa d’arròs
  • 1 litre de llet semidesnatada Llet Nostra
  • ½ tassa de sucre
  • 4 trossos petits de pell de llimona
  • 2 cullerades soperes de conyac o licor
  • ½ culleradeta de sal

Preparació

Posar l’arròs a coure en aigua freda abundant, portar a ebullició i coure durant 5 minuts. Posar l’arròs en un colador, aclarir amb aigua freda i escórrer bé.

Barrejar la llet, el sucre, la pell de llimona, el conyac o licor i la sal en una cassola (la cassola és important atès que el postres se servirà en ella). Es porten tots aquests ingredients a ebullició, s’afegeix l’arròs i es cuina a foc lent remenant de tant en tant fins que l’arròs estigui cuit. En aquest moment, el líquid ha de haver-se reduït a una petita quantitat. Si es prepara en una paella, es traspassa l’arròs a un bol.

Servir molt fred. Si es desitja, a l’hora de servir es pot empolvorar cada ració amb una mica de sucre.

 

 

Dieta Mediterrània