Crema d’arròs amb llet
Temps de preparació: 10 min
Temps de cocció: 35 min
Ingredients
- 50g d’arròs de gra rodó
- ¾ l de llet de Llet Nostra
- ¼ l d’aigua
- 40 g de sucre blanc
- 1 rovell d’ou mitjà
- 1 cp de maicena
- 3 o 4 gotes d’essència de vainilla
- ½ cp de canyella
Preparació
Porteu a ebullició l’aigua en una cassola. Afegiu l’arròs. Coure a foc a intensitat mitjana durant 20 minuts.
Dissolgueu el sucre, la maicena i l’essència de vainilla en 1 dl de llet.
Escalfeu lleugerament la llet restant i afegiu-la a la cassola amb l’arròs. Continueu la cocció a foc molt lent durant 10 minuts més. Afegiu la llet diluïda amb la maicena i deixeu-la coure durant 5 minuts més, mentre es remou. Traieu la cassola del foc i deixeu-la a temperatura ambient.
Bateu el rovell d’ou i afegiu-lo sobre la crema temperada.
Remogueu bé perquè la preparació quedi homogènia i torneu a escalfar la crema a foc molt lent durant 1 minut.
Repartiu la crema en recipients individuals.
Serviu-la temperada o freda, empolvorada en l’últim moment amb la canyella.
Si t’ha agradat aquesta recepta, prova de fer: