Menú de Nadal

En aquestes dates tan assenyalades, quan tenim la família a casa i volem que el dia sigui perfecte, sovint el més difícil és triar les receptes per a fer un bon menú. Que sigui clàssic i agradi a tothom! Volem mantenir la tradició i alhora fer-ho memorable. Així que per facilitar-vos la feina, us expliquem pas a pas les receptes més típiques que no poden faltar a taula el dia de Nadal.

Si haguéssim de capturar l’essència de Nadal a les cuines de les cases catalanes, ho faríem amb la tradicional sopa de Nadal! Com no pot ser d’altra manera el plat principal del nostre menú haurà de ser una bona sopa de galets amb pilota, l’escudella de tota la vida, però ben completa perquè és per celebrar un dia ben especial.

A casa nostra, la tradició diu que el segon plat del menú de Nadal és un capó o pollastre farcit. La nostra proposta és fer-lo rostit amb prunes i pinyons. Veureu que us proposem una recepta ben melosa i deliciosa.

I si amb tota aquesta teca encara no en teniu prou, sempre ens quedaran les postres. Hem pensat en un de ben especial i que és fàcil de fer a casa: el tronc de Nadal.

Fins aquí el banquet de Nadal, però… Com que aquests dinars de família se solen allargar, perquè a moltes cases la sobretaula nadalenca s’aprofita per fer cagar el Tió o senzillament, ens anem explicant les novetats de la vida i compartint moments, us proposem a mitja tarda portar a taula unes galetes de Nadal.

Ara sí, amb aquest punt final dolç podem donar per acabat l’àpat de Nadal. Amb tot això els comensals quedaran ben contents!

Us desitgem un bon Nadal! De tot cor! ❤️