Menú de Cap d’Any

La nit de Cap d’Any és un moment màgic i especial. Si enguany has decidit fer la celebració a casa, això et pot interessar. Et suggerim un menú amb receptes des de l’aperitiu fins a les postres per a tota la família i amics. Així que només t’hauràs de preocupar de comprar els ingredients i seguir pas a pas les receptes que proposem.

Aperitiu Festiu: Croquetes de Bacallà i Bunyols de Coliflor

Comencem aquesta vetllada amb una explosió de sabors. Les croquetes de bacallà són una delícia que combina a la perfecció la suavitat de la beixamel amb el gust intens del bacallà. Acompanyades dels bunyols de coliflor, una opció vegetariana, oferim una combinació de textures i sabors que despertaran el paladar de tots els convidats. Els dips de verdures complementen aquest aperitiu amb frescor i colors intensos, tot donant una alternativa lleugera i saludable.

Plat Principal: Llobarro al Forn o Fricandó

Per al plat fort, suggerim dues opcions per tal que triïs la que més s’avingui amb els gustos dels convidats. Si sou molts, també pots preparar les dues receptes i que triï cadascú. D’una banda, el llobarro al forn és una elecció sofisticada i saludable, amb una presentació impressionant i un sabor exquisit. D’altra banda, el fricandó de vedella amb moixernons, un plat tradicional, evoca la calidesa dels moments en família amb la seva riquesa de sabors i la seva textura tendra.

Postres per Endolcir la Nit:

Com a cloenda perfecta per a aquest àpat especial, proposem dues opcions irresistibles. La pasta de full amb crema i fruites és una combinació de textures cruixents i suaus, amb la dolçor de les fruites que aporta un toc refrescant. Com a alternativa podem preparar una recepta ben original: canelons de pinya colada, una explosió tropical de sabors.

En aquesta nit plena d’expectatives i alegria, amb aquest menú oferiràs als teus convidats una experiència culinària plena de sabor. Les receptes, detallades, et permeten crear aquests plats amb facilitat.

Que la nit de Cap d’Any sigui plena de moments inoblidables i sabors que perdurin en la memòria per sempre. Bon Any!