Bacallà amb samfaina

La samfaina és típica de la gastronomia catalana. S'elabora amb albergínia i carabassó tallats a daus i…

Llegir més

Fideuà

Aquest plat tradicional mariner i representatiu de la gastronomia mediterrània s'elabora de manera semblant a…

Llegir més

Coca de poma

Amb aquesta recepta fàcil i deliciosa conqueriràs qualsevol amant dels dolços tradicionals! Elaborada amb…

Llegir més

Amanida de pasta

Una de les receptes que més ve de gust a l'estiu! Sense necessitat d'invertir gaire temps en la seva…

Llegir més

Full de flam amb fruita natural

Full de flam amb fruita natural

Una de les nostres cuineres de capçalera ens explica aquesta deliciosa recepta. L'Ada Parellada del…

Llegir més

Pastis de llet merengada

Pastís de llet merengada

La llet merengada és una beguda possiblement d'origen àrab, doncs du com a condiments sucre i canyella,…

Llegir més

Esqueixada de bacallà

Esqueixada de bacallà

Aquesta amanida típica de la cuina catalana té como a base bacallà dessalat i cru amb hortalisses i un…

Llegir més

Coca de vidre

Coca de vidre

Et lleparàs els dits amb aquesta recepta. Aquí tens la versió per fer a casa d'uns dels dolços preferits per…

Llegir més

Tiramisú de crema catalana

Tiramisú de crema catalana

La nostra gent és excepcional i fa receptes com aquesta. Un tiramisú amb crema catalana i melindros. Gaudiu…

Llegir més

Espaguetis a la marinera

Espaguetis a la marinera

Els espaguetis a la marinera no és el típic que es prepara habitualment entre setmana, com per exemple una…

Llegir més

Coca de recapte

Coca de recapte

És una elaboració típica de la gastronomia catalana, més concretament de les províncies de Tarragona i…

Llegir més

Pets de monja

Pets de monja

L'origen dels anomenats pets de monja es remunta a Barcelona al segle XIX, on un pastisser italià va crear…

Llegir més

Coca de cireres

Coca amb cireres

Per Corpus els carrers de Reus s'omplen de coques amb cireres. Són unes postres típiques del Camp de…

Llegir més

Mona de Pasqua

Mona de Pasqua

Hi ha mones de totes mides i colors, però només n'hi ha una que no canvia mai: la tradicional. Les primeres…

Llegir més