Bacallà amb samfaina
La samfaina és típica de la gastronomia catalana. S'elabora amb albergínia i carabassó tallats a daus i…
Fideuà
Aquest plat tradicional mariner i representatiu de la gastronomia mediterrània s'elabora de manera semblant a…
Coca de poma
Amb aquesta recepta fàcil i deliciosa conqueriràs qualsevol amant dels dolços tradicionals! Elaborada amb…
Amanida de pasta
Una de les receptes que més ve de gust a l'estiu! Sense necessitat d'invertir gaire temps en la seva…
Full de flam amb fruita natural
Una de les nostres cuineres de capçalera ens explica aquesta deliciosa recepta. L'Ada Parellada del…
Pastís de llet merengada
La llet merengada és una beguda possiblement d'origen àrab, doncs du com a condiments sucre i canyella,…
Esqueixada de bacallà
Aquesta amanida típica de la cuina catalana té como a base bacallà dessalat i cru amb hortalisses i un…
Coca de vidre
Et lleparàs els dits amb aquesta recepta. Aquí tens la versió per fer a casa d'uns dels dolços preferits per…
Tiramisú de crema catalana
La nostra gent és excepcional i fa receptes com aquesta. Un tiramisú amb crema catalana i melindros. Gaudiu…
Espaguetis a la marinera
Els espaguetis a la marinera no és el típic que es prepara habitualment entre setmana, com per exemple una…
Coca de recapte
És una elaboració típica de la gastronomia catalana, més concretament de les províncies de Tarragona i…
Pets de monja
L'origen dels anomenats pets de monja es remunta a Barcelona al segle XIX, on un pastisser italià va crear…
Coca amb cireres
Per Corpus els carrers de Reus s'omplen de coques amb cireres. Són unes postres típiques del Camp de…
Mona de Pasqua
Hi ha mones de totes mides i colors, però només n'hi ha una que no canvia mai: la tradicional. Les primeres…