Faves a la catalana
Ja ha arribat la primavera i amb ella la temporada de les faves! I quina millor manera de degustar-les que…
Mató de Pedralbes
Durant molts anys la recepta que us presentem avui només la coneixíen les monges clarisses del Monestir de…
Risotto de ceps
El risotto és una de les receptes de la cuina italiana més conegudes internacionalment. A més, moltes vegades…
Llobarro al forn
Durant els mesos més freds (novembre-març) és el millor moment per gaudir de peixos semi-grassos com el…
Trinxat de la Cerdanya
Com el seu nom indica, és un plat típic de la Cerdanya, una comarca del Pirineu català. S'elabora amb…
Carxofes al forn
Sabies que les carxofes són una de les hortalisses conreades més antigues? Van ser descobertes per primera…
Sopa de ceba
La sopa de ceba, present en moltes variants diferents a totes les cuines europees, és un gran clàssic de la…
Arròs amb verdures
Vols una alternativa a l'arròs blanc o integral per acompanyar el teu peix o carn a la planxa? Descobreix…
Pa de pessic
El pa de pessic és un dolç molt típic de Catalunya. El seu origen el trobem en les processons patronals on…
Cigrons a la catalana
Aquest és un plat d'aquells bàsics que sempre hem vist cuinar a les àvies. Els cigrons a la catalana, amb una…
Pannacota de mel i mató
No hi ha postres més nostrades que la mel i mató! Però què et sembla si els hi donem una volta i les…
Pa amb oli, cremós de xocolata i sal
El pa amb oli i xocolata ha estat sempre un berenar apte pels més llaminers. Li hem donat una volta per…
Sopa de galets amb pilota
La recepta de l'escudella de Nadal prové de famílies pageses. A Barcelona, solien preparar sopa amb macarrons…
Xocolata a la tassa especiada
Ara que comença a refrescar us portem una deliciosa recepta que fa les delícies dels més llaminers! A la…