Faves a la catalana

Faves a la catalana

Ja ha arribat la primavera i amb ella la temporada de les faves! I quina millor manera de degustar-les que…

Llegir més

Mató de Pedralbes

Mató de Pedralbes

Durant molts anys la recepta que us presentem avui només la coneixíen les monges clarisses del Monestir de…

Llegir més

Risotto de ceps

Risotto de ceps

El risotto és una de les receptes de la cuina italiana més conegudes internacionalment. A més, moltes vegades…

Llegir més

Llobarro al forn

Llobarro al forn

Durant els mesos més freds (novembre-març) és el millor moment per gaudir de peixos semi-grassos com el…

Llegir més

Trinxat de la Cerdanya

Trinxat de la Cerdanya

Com el seu nom indica, és un plat típic de la Cerdanya, una comarca del Pirineu català. S'elabora amb…

Llegir més

Carxofes al forn

Carxofes al forn

Sabies que les carxofes són una de les hortalisses conreades més antigues? Van ser descobertes per primera…

Llegir més

Sopa de ceba

Sopa de ceba

La sopa de ceba, present en moltes variants diferents a totes les cuines europees, és un gran clàssic de la…

Llegir més

Arròs amb verdures

Arròs amb verdures

Vols una alternativa a l'arròs blanc o integral per acompanyar el teu peix o carn a la planxa? Descobreix…

Llegir més

Pa de pessic

Pa de pessic

El pa de pessic és un dolç molt típic de Catalunya. El seu origen el trobem en les processons patronals on…

Llegir més

Cigrons a la catalana

Cigrons a la catalana

Aquest és un plat d'aquells bàsics que sempre hem vist cuinar a les àvies. Els cigrons a la catalana, amb una…

Llegir més

Pannacota de mel i mató

Pannacota de mel i mató

No hi ha postres més nostrades que la mel i mató! Però què et sembla si els hi donem una volta i les…

Llegir més

Pa amb oli, cremós de xocolata i sal

Pa amb oli, cremós de xocolata i sal

El pa amb oli i xocolata ha estat sempre un berenar apte pels més llaminers. Li hem donat una volta per…

Llegir més

Sopa de galets

Sopa de galets amb pilota

La recepta de l'escudella de Nadal prové de famílies pageses. A Barcelona, solien preparar sopa amb macarrons…

Llegir més

Xocolata desfeta

Xocolata a la tassa especiada

Ara que comença a refrescar us portem una deliciosa recepta que fa les delícies dels més llaminers! A la…

Llegir més