Recepta calçots

Temps de calçots

Les calçotades són una de les tradicions que reflexen més bé la nostra manera de fer celebracions: amb productes de la terra, a l’aire lliure i acompanyats de la família o els amics. Malhauradament,…

Llegir més

Salvitxada – L’autèntica salsa tradicional de les calçotades

L'experiència de menjar calçots no és completa si no l'acompanyem amb una salsa de tomàquet i all rostits amb…

Llegir més

Tortell de Reis de nata

El Tortell de Reis a més de la típica coca rodona farcida que prenem de postres el dia 6 de gener, és una…

Llegir més

Suflé de formatge

Suflé de formatge

Has tastat alguna vegada el soufflé de formatge? El terme "soufflé" o “suflé” significa "ple d'aire". En…

Llegir més

Reconeixement del cooperativisme de Llet Nostra

El cooperativisme català es va retrobar el passat 14 de desembre a la gala d’entrega dels Reconeixements…

Llegir més

Pollastre rostit amb prunes i pinyons

Aquesta recepta també és coneguda com a pollastre rostit amb prunes; és un plat català típic d’ocasions…

Llegir més

Tronc de Nadal

Que delicioses que són les receptes nadalenques de casa nostra! Avui us expliquem com fer el tronc de Nadal…

Llegir més

Fira del Gall de Vilafranca

Aquests dies que les fires de Nadal proliferen arreu del territori i més enllà, us volem proposar una fira…

Llegir més

Fruits secs

Fruits secs, l’aperitiu ideal

Els fruits secs són un aliment molt versàtil, ja que es poden fer servir com a ingredient en diferents…

Llegir més

Coca de Fatarella

La coca d’avellanes és típica de la Fatarella. S’elabora amb els productes de proximitat de les terres del…

Llegir més

Coliflor gratinada al forn

Coliflor gratinada

La coliflor se sol associar a dietes d'aprimament perquè és baixa en calories i té un contingut de fibra…

Llegir més