Llobarro al forn
Durant els mesos més freds (novembre-març) és el millor moment per gaudir de peixos semi-grassos com el llobarro, perquè les baixes temperatures de l'aigua afavoreixen que la seva carn sigui més…
Fonts del Llobregat
Tenim un país en el que la bellesa brolla de forma natural. No és una exageració, és literal. Si ho vols…
Trinxat de la Cerdanya
Com el seu nom indica, és un plat típic de la Cerdanya, una comarca del Pirineu català. S'elabora amb…
Què és el Dijous Gras?
La disbauxa del Carnaval anuncia l'arribada de la primavera. Si bé l'origen del Carnaval és incert, com…
Carxofes al forn
Sabies que les carxofes són una de les hortalisses conreades més antigues? Van ser descobertes per primera…
Què saps sobre la intolerància a la lactosa?
La lactosa és el principal sucre present de forma natural a la llet i als productes làctics com, entre…
Sopa de ceba
La sopa de ceba, present en moltes variants diferents a totes les cuines europees, és un gran clàssic de la…
Arròs amb verdures
Vols una alternativa a l'arròs blanc o integral per acompanyar el teu peix o carn a la planxa? Descobreix…
Consum sostenible, per una vida i un planeta millor
El concepte de sostenibilitat és un terme del qual cada vegada se’n parla més i s'utilitza en més àmbits…
Impulsem la millora de la sostenibilitat de les ramaderies familiars
Volem continuar fent camí cap a la millora de la sostenibilitat i el desenvolupament de la ramaderia de casa…
Pa de pessic
El pa de pessic és un dolç molt típic de Catalunya. El seu origen el trobem en les processons patronals on…