Llobarro al forn

Llobarro al forn

Durant els mesos més freds (novembre-març) és el millor moment per gaudir de peixos semi-grassos com el llobarro, perquè les baixes temperatures de l'aigua afavoreixen que la seva carn sigui més…

Llegir més

Fonts del Llobregat

Fonts del Llobregat

Tenim un país en el que la bellesa brolla de forma natural. No és una exageració, és literal. Si ho vols…

Llegir més

Trinxat de la Cerdanya

Trinxat de la Cerdanya

Com el seu nom indica, és un plat típic de la Cerdanya, una comarca del Pirineu català. S'elabora amb…

Llegir més

Dijous Gras

Què és el Dijous Gras?

La disbauxa del Carnaval anuncia l'arribada de la primavera. Si bé l'origen del Carnaval és incert, com…

Llegir més

Carxofes al forn

Carxofes al forn

Sabies que les carxofes són una de les hortalisses conreades més antigues? Van ser descobertes per primera…

Llegir més

Intolerància a la lactosa

Què saps sobre la intolerància a la lactosa?

La lactosa és el principal sucre present de forma natural a la llet i als productes làctics com, entre…

Llegir més

Sopa de ceba

Sopa de ceba

La sopa de ceba, present en moltes variants diferents a totes les cuines europees, és un gran clàssic de la…

Llegir més

Arròs amb verdures

Arròs amb verdures

Vols una alternativa a l'arròs blanc o integral per acompanyar el teu peix o carn a la planxa? Descobreix…

Llegir més

Sostenibilitat alimentària

Consum sostenible, per una vida i un planeta millor

El concepte de sostenibilitat és un terme del qual cada vegada se’n parla més i s'utilitza en més àmbits…

Llegir més

Projecte sostenibilitat ramaderies

Impulsem la millora de la sostenibilitat de les ramaderies familiars

Volem continuar fent camí cap a la millora de la sostenibilitat i el desenvolupament de la ramaderia de casa…

Llegir més

Pa de pessic

Pa de pessic

El pa de pessic és un dolç molt típic de Catalunya. El seu origen el trobem en les processons patronals on…

Llegir més