Receptes dels cafès més refrescants

Un cafè amb gel és un dels grans plaers de l’estiu per als amants del cafè i preparar-lo no té cap misteri. Ara bé, si us agrada el cafè heu de saber que hi ha moltes receptes per a fer cafès…

Llegir més

Pans plans sense forn

El pa pla sense forn és una opció versàtil i fàcil de preparar aquest aliment tan bàsic. A diferència del pa…

Llegir més

Púding de Xocolata

La combinació irresistible de la xocolata amb una textura suau i cremosa converteix el púding de xocolata en…

Llegir més

Embotits típics catalans

Des de fa segles, la gastronomia catalana ofereix una àmplia varietat de productes que enriqueixen la dieta…

Llegir més

Aniversari Llet Nostra: Celebrem 20 anys de compromís amb la qualitat i la sostenibilitat!

El 18 de juny, a Llet Nostra celebrem el nostre 20è aniversari. L’any 2003 vam posar en marxa un projecte…

Llegir més

Pastís de formatge i ratafia

Avui us proposem de fer una recepta que desprèn catalanitat per a totes bandes. El pastís de formatge amb…

Llegir més

Cassola de bacallà amb poma i llet

Que n’és de bo el bacallà! Sabíeu que la introducció del bacallà a la cuina catalana es va produir durant…

Llegir més

El iogurt, un làctic amb història

El iogurt té el seu origen a Turquia al segle IX. La paraula iogurt procedeix del grec yougourt, que…

Llegir més

Brioix farcit de menjar blanc del Delta

Saps què és el menjar blanc del Delta? Doncs t’ho expliquem. Es tracta d’unes postres típiques del Delta de…

Llegir més

Sípia amb mandonguilles i pèsols

La sípia amb mandonguilles i pèsols és una recepta que probablement us porti rècords de la infància, ja que…

Llegir més

Faves a la catalana

Faves a la catalana

Ja ha arribat la primavera i amb ella la temporada de les faves! I quina millor manera de degustar-les que…

Llegir més