Torrem moniatos i castanyes!
La Castanyada és una festa tradicional molt arrelada a Catalunya que se celebra l'1 de novembre, dia de Tots Els Sants. La gent menja castanyes, panellets, moniatos i altres productes de tardor.…
Clafoutis de poma i ametlla
Prova de fer aquesta recepta occitana boníssima! El clafoutis és un pastís que té la textura d'una quiche…
La Castanyada
Castanyes, panellets i moscatell per gaudir de la festa de la tardor La tardor al nostre país és un…
Llet Nostra obté el segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura de Fundació Catalunya Cultura
Aquest reconeixement dona visibilitat a la feina constant de Llet Nostra per fomentar el sector cultural tot…
Espaguetis a la marinera
Aquest plat de pasta no és el típic que es prepara habitualment entre setmana, com, per exemple, una…
Amanida de cigrons
Aquesta amanida de cigrons lleugera i fresca, feta amb verdures i hortalisses, és perfecta per a l'estiu. És…
Torrades de Santa Teresa caramelitzades
Unes postres ben tradicionals. Les torrades de Santa Teresa són fàcils i ràpides de fer. Us presentem una…
Codonyat
El codony per si sol no es consumeix com a fruita crua perquè és aspre i dur. És per això que se sol…
Els nutrients del iogurt
El iogurt és un dels productes lactis fermentats més populars del món i que es consumeix des de fa milers…
Tipus de llet
La llet ha format part de l'alimentació humana des de fa milers d'anys, sent un aliment nutritiu, versàtil,…
Pastís de formatge
Existeixen moltes receptes de pastís de formatge. Alguns pastissos de formatge es preparen al forn, mentre…