Moniatos i castanyes

Torrem moniatos i castanyes!

La Castanyada és una festa tradicional molt arrelada a Catalunya que se celebra l'1 de novembre, dia de Tots Els Sants. La gent menja castanyes, panellets, moniatos i altres productes de tardor.…

Llegir més

Clafoutis de poma i ametlla

Clafoutis de poma i ametlla

Prova de fer aquesta recepta occitana boníssima! El clafoutis és un pastís que té la textura d'una quiche…

Llegir més

La Castanyada

La Castanyada

Castanyes, panellets i moscatell per gaudir de la festa de la tardor La tardor al nostre país és un…

Llegir més

Empresa Compromesa amb la Cultura

Llet Nostra obté el segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura de Fundació Catalunya Cultura

Aquest reconeixement dona visibilitat a la feina constant de Llet Nostra per fomentar el sector cultural tot…

Llegir més

Espaguetis a la marinera

Espaguetis a la marinera

Aquest plat de pasta no és el típic que es prepara habitualment entre setmana, com, per exemple, una…

Llegir més

Amanida de cigrons

Amanida de cigrons

Aquesta amanida de cigrons lleugera i fresca, feta amb verdures i hortalisses, és perfecta per a l'estiu. És…

Llegir més

Recepta de torrades de Santa Teresa caramelitzades

Torrades de Santa Teresa caramelitzades

Unes postres ben tradicionals. Les torrades de Santa Teresa són fàcils i ràpides de fer. Us presentem una…

Llegir més

Recepta codonyat

Codonyat

El codony per si sol no es consumeix com a fruita crua perquè és aspre i dur. És per això que se sol…

Llegir més

Propietats nutricionals del iogurt

Els nutrients del iogurt

El iogurt és un dels productes lactis fermentats més populars del món i que es consumeix des de fa milers…

Llegir més

Diferents tipus de llet

Tipus de llet

La llet ha format part de l'alimentació humana des de fa milers d'anys, sent un aliment nutritiu, versàtil,…

Llegir més

Pastís de formatge

Pastís de formatge

Existeixen moltes receptes de pastís de formatge. Alguns pastissos de formatge es preparen al forn, mentre…

Llegir més