Com netejar i cuinar els bolets

La temporada dels bolets ja és aquí! A partir d’octubre els boletaires i famílies surten als boscos d’arreu del país a buscar bolets. Molta gent amant d'aquests fongs comestibles emprèn aquesta…

Llegir més

Fricandó de vedella amb moixernons

Si pensem en fricandó de vedella, ens pot venir al cap un plat rural i senzill. Però realment en el seu…

Llegir més

Coca de crema catalana i poma

Avui l’Ada Parellada ens presenta una recepta típica catalana però amb un afegit que la fa espectacular. Es…

Llegir més

Caneló de carbassó amb anxoves i mató

L'Ada Parellada, una de les nostres cuineres de capçalera, ens explica una recepta d’alta cuina però alhora…

Llegir més

Evita el malbaratament alimentari amb la cuina d’aprofitament!

Cada any es desaprofiten una gran quantitat d'aliments que podrien ser utilitzats si fóssim més creatius i…

Llegir més

Vine a la granja Llet Nostra

Descobreix l’Experiència #Aprop els dies 2, 8 i 9 d’octubre. Us proposem una activitat molt autèntica que…

Llegir més

Bacallà amb samfaina

La samfaina és típica de la gastronomia catalana. S'elabora amb albergínia i carabassó tallats a daus i…

Llegir més

Fideuà

Aquest plat tradicional mariner i representatiu de la gastronomia mediterrània s'elabora de manera semblant a…

Llegir més

Santa Tecla

Tarragona està de festa! Una festa molt especial declarada d’interès turístic i patrimonial. Una festa que…

Llegir més

Coca de poma

Amb aquesta recepta fàcil i deliciosa conqueriràs qualsevol amant dels dolços tradicionals! Elaborada amb…

Llegir més

Amanida de pasta

Una de les receptes que més ve de gust a l'estiu! Sense necessitat d'invertir gaire temps en la seva…

Llegir més