Com netejar i cuinar els bolets
La temporada dels bolets ja és aquí! A partir d’octubre els boletaires i famílies surten als boscos d’arreu del país a buscar bolets. Molta gent amant d'aquests fongs comestibles emprèn aquesta…
Fricandó de vedella amb moixernons
Si pensem en fricandó de vedella, ens pot venir al cap un plat rural i senzill. Però realment en el seu…
Coca de crema catalana i poma
Avui l’Ada Parellada ens presenta una recepta típica catalana però amb un afegit que la fa espectacular. Es…
Caneló de carbassó amb anxoves i mató
L'Ada Parellada, una de les nostres cuineres de capçalera, ens explica una recepta d’alta cuina però alhora…
Evita el malbaratament alimentari amb la cuina d’aprofitament!
Cada any es desaprofiten una gran quantitat d'aliments que podrien ser utilitzats si fóssim més creatius i…
Vine a la granja Llet Nostra
Descobreix l’Experiència #Aprop els dies 2, 8 i 9 d’octubre. Us proposem una activitat molt autèntica que…
Bacallà amb samfaina
La samfaina és típica de la gastronomia catalana. S'elabora amb albergínia i carabassó tallats a daus i…
Fideuà
Aquest plat tradicional mariner i representatiu de la gastronomia mediterrània s'elabora de manera semblant a…
Santa Tecla
Tarragona està de festa! Una festa molt especial declarada d’interès turístic i patrimonial. Una festa que…
Coca de poma
Amb aquesta recepta fàcil i deliciosa conqueriràs qualsevol amant dels dolços tradicionals! Elaborada amb…
Amanida de pasta
Una de les receptes que més ve de gust a l'estiu! Sense necessitat d'invertir gaire temps en la seva…