Fruites i verdures de primavera

Fruites i verdures de primavera

A la primavera arriba el canvi de temps i amb ell un nou assortiment de fruites i verdures de temporada que a més de tenir un sabor intens tenen un gran impacte nutricional amb els seus múltiples…

Llegir més

Mona de Pasqua

Mona de Pasqua

Hi ha mones de totes mides i colors, però només n'hi ha una que no canvia mai: la tradicional. Les primeres…

Llegir més

Activitats de Setmana Santa

Tradicions i activitats de Setmana Santa

Festes tradicionals que són patrimoni Les tradicions són una font de celebracions per als infants i també són…

Llegir més

Faves a la catalana

Faves a la catalana

Ja ha arribat la primavera i amb ella la temporada de les faves! I quina millor manera de degustar-les que…

Llegir més

Mató de Pedralbes

Mató de Pedralbes

Durant molts anys la recepta que us presentem avui només la coneixíen les monges clarisses del Monestir de…

Llegir més

Risotto de ceps

Risotto de ceps

El risotto és una de les receptes de la cuina italiana més conegudes internacionalment. A més, moltes vegades…

Llegir més

Llobarro al forn

Llobarro al forn

Durant els mesos més freds (novembre-març) és el millor moment per gaudir de peixos semi-grassos com el…

Llegir més

Fonts del Llobregat

Fonts del Llobregat

Tenim un país en el que la bellesa brolla de forma natural. No és una exageració, és literal. Si ho vols…

Llegir més

Trinxat de la Cerdanya

Trinxat de la Cerdanya

Com el seu nom indica, és un plat típic de la Cerdanya, una comarca del Pirineu català. S'elabora amb…

Llegir més

Dijous Gras

Què és el Dijous Gras?

La disbauxa del Carnaval anuncia l'arribada de la primavera. Si bé l'origen del Carnaval és incert, com…

Llegir més

Carxofes al forn

Carxofes al forn

Sabies que les carxofes són una de les hortalisses conreades més antigues? Van ser descobertes per primera…

Llegir més