Fruites i verdures de primavera
A la primavera arriba el canvi de temps i amb ell un nou assortiment de fruites i verdures de temporada que a més de tenir un sabor intens tenen un gran impacte nutricional amb els seus múltiples…
Mona de Pasqua
Hi ha mones de totes mides i colors, però només n'hi ha una que no canvia mai: la tradicional. Les primeres…
Tradicions i activitats de Setmana Santa
Festes tradicionals que són patrimoni Les tradicions són una font de celebracions per als infants i també són…
Faves a la catalana
Ja ha arribat la primavera i amb ella la temporada de les faves! I quina millor manera de degustar-les que…
Mató de Pedralbes
Durant molts anys la recepta que us presentem avui només la coneixíen les monges clarisses del Monestir de…
Risotto de ceps
El risotto és una de les receptes de la cuina italiana més conegudes internacionalment. A més, moltes vegades…
Llobarro al forn
Durant els mesos més freds (novembre-març) és el millor moment per gaudir de peixos semi-grassos com el…
Fonts del Llobregat
Tenim un país en el que la bellesa brolla de forma natural. No és una exageració, és literal. Si ho vols…
Trinxat de la Cerdanya
Com el seu nom indica, és un plat típic de la Cerdanya, una comarca del Pirineu català. S'elabora amb…
Què és el Dijous Gras?
La disbauxa del Carnaval anuncia l'arribada de la primavera. Si bé l'origen del Carnaval és incert, com…
Carxofes al forn
Sabies que les carxofes són una de les hortalisses conreades més antigues? Van ser descobertes per primera…